Rekrutteringstiltak

Vi har flere tilbud for barn, ungdom og voksne for å inspirere og motivere til videre orgelspill.

Barnas orgelfest er et tilbud til barn i alderen 6 - 12 år som spiller eller har lyst til å bli kjent med orgelet som instrument. Kurset arrangeres under Bodø internasjonale orgelfestival, og neste kurs blir 12. - 13. november 2022.

Orgelspirekurset er et kurs for barn og ungdom som har lyst på litt ekstra faglig påfyll. Kurset arrangeres i Tromsø under Tromsø Internasjonale Kirkefestival. Ikke planlagt pr dd.

Kirkemusikkurs for ungdom er for de mellom 12 og 23 år, som har spilt litt piano eller orgel. Kurset arrangeres under Bodø internasjonale orgelfestival, og neste kurs blir 10. - 13. november 2022.

Toppenkurset er en sommermusikkskole for over 100 deltakere. Orgelkurset heter "Orgel i samspill" og fokuset er på å spille sammen med en eller flere. Her kan de som ønsker ekstra utfordringer, som er mellom 13 og 26 år, melde seg. Neste kurs er 1. - 7. juli 2022. Se mer informasjon her: https://www.toppenkurset.no/arets-kurs/kurstilbud/orgelkurs/  

Har du spørsmål om rekrutteringstiltakene våre, ta kontakt med opplæringskonsulent Peter Vang (orgelnerd@gmail.com eller 908 70 608).