Bodø internasjonale orgelfestival

Neste Bodø Internasjonale Orgelfestival er 4.-8. november 2020!

Festvalen som hvert år legges rundt feiringen av Fridthjov Anderssens fødselsdag 26. april, vil i 2020 bli flyttet til november. Vi har gjennom flere år vurdert en flytting av festivalen, da det er utfordrende å ha festival så tett på påskehøgtiden, både publikumsmessig og rent praktisk for arrangør og deltagere. Vi har derfor valgt å sette tankene ut i livet og prøve ut festivalen en annen tid på året.

Nytt av året er også at Inger-Lise Ulsrud fra NMH har sagt ja til å være vår kunstneriske leder! Det er vi veldig glade for og ser fram til godt samarbeid med henne. Datoene for kommende festival blir som følger:

4. - 8. november 2020

Fordelingen av arrangementene vil bli omtrent slik:

  • Onsdag - torsdag (4. - 5.) Fagdager for kirkemusikere
  • Torsdag - søndag (5. - 8.) Ungdomskurs
  • Lørdag - søndag (7. - 8.) Barnas orgelfest
  • Torsdag - søndag (5. - 8.) Konserter samt festivalgudstjeneste

Her kan du oppleve en rekke ulike konserter og orgelrelaterte arrangementer som feirer dette spennende instrumentet. Tradisjonelt legges alltid Kirkemusikksenter Nords fagdager og orgelkurs for ungdom til denne festivalen, slik at deltakerne kan nyte godt av alle konsertene og aktivitetene som festivalen tilbyr.

Les mer på BIOFs egen nettside. Her finner du informasjon om program, billetter, priser, artister, mesterklasser, frivillighet og mye mer.