Tilbud til orgelstudenter - BIOF 2019

Bodø Internasjonale Orgelfestival vil igjen ønske alle orgelstudenter velkommen til en ny festival!

PÅMELDING

PÅMELDINGSFRIST 1. APRIL

Kirkemusikksenter Nord ønsker å bidra til at studenter på kirkemusikkutdanningene skal være en viktig del av det unike miljøet under Bodø Internasjonale orgelfestival, og få gode og subsidierte tilbud til både faglig utvikling og konserterfaring på en festival med artister på høyt internasjonalt nivå.

Festivalen i år foregår fra 26. - 30. April og består av flere ulike arrangementer:

  • Kirkemusikkurs for ungdom torsdag 25. – søndag 28. April
  • Barnas orgelfest lørdag 27. – søndag 28. April
  • Fagdager og mesterklasser for kirkemusikere og studenter mandag 29. April – tirsdag 30. April.
  • Konsertene går av stabelen fra fredag 26. April, med konserter hver dag fram t.o.m tirsdag 30. April. Studenter inviteres til å spille lunsjkonserter lørdag, søndag og mandag.

Det er mye å glede seg til! Full oversikt over alle arrangementer finner dere i festivalprogrammet.

Mot en liten påmeldingsavgift på 800 kr. kan vi tilby:

Mulighet til å spille på lunsjkonserter:

Lørdag 27. april kl. 13.00 i Bodin kirke. Disposisjon  til orgelet

Søndag 28. april kl. 14.00 i Rønvik kirke. Disposisjon til orgelet

Mandag 29. april kl. 13.00 i Bodø domkirke. Disposisjon til orgelet

Hvem som spiller hvor må vi fordele ut fra hvor mange som melder seg på, og hvilket repertoar den enkelte spiller. Det blir en egen studentkontakt som hjelper til med dette og annet praktisk.

Delta på masterclass:

Mandag 29. april kl. 14.00 - Masterclass i liturgisk spill med Magne Harry Draagen, ledende domkantor i Nidarosdomen. Rønvik kirke.

Tirsdag 30. april kl. 10.00 - Masterclass i tysk orgelmusikk med Sebastian Küchler-Blessing, domkantor i Essen i Tyskland. Bodø domkirke.

Gratis inngang/festivalpass på alle konserter og foredrag. Om noen i tillegg ønsker å observere deler av undervisningen på ungdomskurs og barnas orgelfest, ønsker vi hjertelig velkommen til det - ballast for fremtidige orgelpedagoger

Overnatting i flersengsrom på Skagen hotell, dvs. du må dele rom med andre studenter.

Måltider sammen med ungdomskurset og fagdagene. (Dette dekker ikke alle måltider, så hver enkelt må regne med å dekke noe mat for egen regning) Egen påmelding til festmiddag sammen med ungdomskurset på lørdag, og middag sammen med fagdagsdeltagere på mandag. 400 kr. per middag, drikke gjøres opp på stedet. Kryss av i påmeldingsskjemaet om du ønsker å delta på middagene.